Syklus eggløsningskalkulator

Få bedre overblikk over din syklus ved hjelp av en eggløsningskalkulator

Manglende kunnskap om egen fruktbarhet er i mange tilfeller en viktig årsak til at graviditet uteblir. Ved hjelp av en eggløsningskalkulator vil du kunne få fullt overblikk over din fruktbarhet og dermed øke sjansene til bedre å treffe eggløsningen tidsmessig i PFC Nordic finner du et godt utvalg av eggløsningskalkulatorer som enkelt kan tas i bruk, og som vil være til stor hjelp når du ønsker å bli gravid.

Når du nærmer deg tiden for eggløsning vil vår eggløsningskalkulator lyse med et rødt lys. Dersom det røde lyset blinker, er du på forventet eggløsningsdag. Du kan lese av denne dagen inntil 6 dager før. Vår mest avanserte graviditetskalender er Ladycomp 8 (har avløst de tidligere BabyComp og Ladyocmp 6 B Baby). Denne computeren gir deg blant annet datoen for neste forventede eggløsning allerede fra dag 2 i syklusen og eggløsningskalender for hver av de neste 6 månedene. I displayet kan du lese av/studere studere temperaturkurve, eggløsningsdager, registrerte samleier for de soste 24 månedene og se statistikk over alle viktitige syklusdata.

Brukerundersøkelser gir klart svar

PFC-brukerundersøkelsen 2011 i 10 land viste at av alle som uten hell hadde prøvd å bli gravide i mer enn 1 år, kom 80% i mål på naturlig vis etter de ble PFC-brukere. Tallet er overbevisende. Det er ofte slik at man ikke ser det enkleste – og det blir fort synlig i Ladycomp 8. Du får dessuten råd og hjelp hos PFC Nordic som en del av din gratis brukerstøtte.

Vi gleder oss alltid over tilbakemeldinger – og spesielt «gledesbudskap» fra våre brukere. Se bare:

«Har vært en veldig god investering så langt. Synd at folk som sliter med å få barn ikke vet om dette hjelpemiddelet, eller ikke «tar seg råd» til en «ukjent» investering. Har anbefalt Babycomp til mange.»

«Superfornøyd. Jeg har uvanlig sen eggløsning, noe som førte til at vi bommet på når i måneden vi «satte inn støtet» i lang tid. PFC har hjulpet oss å lage vår flotte 2 år gamle sønn, og den hjalp oss igjen – er i skrivende stund 12 uker på vei! Kan ikke annet enn å takke og bukke.» Se flere brukerhistorier her:

Bli gravid: Såre enkelt med en PFC

Om du bruker LadyComp eller Pearly: Når du våkner, tar du kjapt tempen under tungen.

 • Resten går automatisk.
 • Fruktbare dager vises med rødt lys.
 • Prognose for neste eggløsning.
 • Rødt blinker på forventet eggløsningsdag. 
 • Syklusdag telles og vises fortløpende.
 • Automatisk eggløsnings- og graviditetstest.
 • Kan det være så enkelt?

7 unike fordeler å ta med:

 1. PFC-en finner eggløsningen i hver syklus med over 99% nøyaktighet.
 2. Kommende eggløsning (forventet) vises 6 dager før. Ladyocmp 8 gir den med dato fra andre Mens-dag.
 3. Bekrefter eggløsning – helt automatisk.
 4. Bekrefter graviditet – helt automatisk. Viser deretter også termin og svangerskapsuke.
 5. Ingen utgifter til eggløsnings- og graviditets-tester. Et rimeligere alternativ over tid .
 6. Lang levetid – datalagring 20 år +. Kan brukes til å bli gravid eller motsatt.
 7. Sykler fullstendig dokumentert over tid. Unik datautskrift og statistikk til diagnosehjelp. Gratis tolkningshjelp og råd.

Noe du lurer på? Ring oss gjerne – helt uforpliktende – på 51 68 00 18 eller pr mail til post@pfc.no
Vi kan fruktbarhet !

Salg og service i Norge siden 1998: LadyComp – BabyComp – Pearly

Våre produkter ser du under – klikk på et av dem for å gå til nettbutikk og detaljerte beskrivelser. Les detaljert om PFC og bli gravid.

Ladycomp 8 – unik PFC

Ny i mars 2021 – Prognose/dato for eggløsning fra dag 2 i syklusen, eggløsnings- og graviditetstest. Viser svangerskapsuke og termin.  Helautomatisk. Viser temp-kurve og eggløsninger siste 24 mnd.

Pearly 2 – Liten og lett

Gir prognose for eggløsning inntil 6 dager før, blinker rødt på forventet EL-dag og bekrefter graviditet. Temp-kurve siste 3 mnd kan sees i appen PearlyCycle.

Iq-Qi Ultimate Feminine Care

Velværekrem som kan styrke og balansere syklusen. Har i mange tilfeller vært det lille som skulle til for å bli gravid.