Du er mann

Kan en PFC være sikker?

PFC – Personal Fertility Computer

Mange menn har klødd seg i hodet og sagt:
«Det kan da umulig være så enkelt –
og samtidig sikkert»!

(underforstått at hun bare tar tempen….)

Svaret er klart:
JA ! Vet du når hun har eggløsning, så er resten enkelt.
Enten du vil de ene eller det andre…..

Her er grunnlaget:

  1. Din kjære kan bare bli gravid dagen hun har eggløsning og dagen etter.
  2. Sædcellene kan gjøre jobben i opp til 5 døgn.
  3. Derfor er de «farlige dagene» i en syklus 5 før og 2 etter eggløsning.
  4. Kvinner har vanligvis kun en eggløsning i hver syklus. 2 eller flere kan forekomme – men da innenfor de samme 24 timene.
  5. Fysiologisk stiger tempen med 0,2 – 0,5 grader dagen etter.
  6. Mellom eggløsning og mens kommer det aldri en ny eggløsning. Det er sikre dager.

DETTE ER MEDISINSKE FAKTA. 
Når DU nå kjenner disse, vet at PFCen finner eggløsningen ved hjelp av temperaturstigningen og at den tar hensyn til at sædcellene kan «gjøre jobben» i 5 døgn, så er resten enkelt. Enten du har prevensjon eller ønske om graviditet på dagsordenen. 
Les mer om metode og sikkerhet…

Enkel i bruk

PFC-en LadyComp 8 er etter måling helautomatiske systemer:

Din kjære måler ganske enkelt temperaturen under tungen når hun våkner – og får

  • rødt for fruktbar = «farlig» og
  • grønt for sikker
  • Utsagnet gjelder for de neste 24 timene.

Som mann kan du aktivt følge med – et kjapt trykk og du ser hvilken dag hun er på i syklusen og om det er rødt eller grønt. Du vet også hva som kommer de neste dagene. I LadyComp 8 leser du allerede på 2. M(ens)dag av datoen for neste forventede eggløsning – og slik finner fort ut når du «kan dra på guttetur» eller heller «kan komme hjem med blomster».

Husk: Det å telle kalender i hodet er alt annet enn enkelt. De fleste menn går i surr få dager ut i ny syklus !

Brukt riktig som hjelp til naturlig prevensjon, er Pearly 2 og LadyComp 8 like sikker som P-pillen, annen hormonell prevensjon eller spiral: Over 99 %. Metoden er helt naturlig, slik at din utvalgte kan fungere slik hun er skapt uten å måtte streve med mulige bivirkninger som mangel på vitalstoffer, stoffskifteproblemer og ENERGITAP forårsaket av kunstige hormoner.

Og, som du ser, bivirkninger er langt mer enn blodpropp som vel er hyppigst nevnt i norske media…  Hvis din kjære bruker hormonell prevensjon – så husk at DU også får i deg de kunstige hormonene, deriblant østrogener, gjennom kyssing og samleie.  Noe å tenke på?

Ønsker dere å bli gravide, er dette som regel en enkel sak for PFC-brukere.  Etter noen målte sykler vet de når eggløsningen kommer og samleie på RØDT er tingen.

Sliter dere med å bli gravid, er Ladycomp 8 – med hånden på hjertet – et av verdens beste hjelpemidler. Den tar fort rede på alle grunnleggende betingelser.  Dette er faktorer som, dessverre overses av mange – og også helsevesenet.

Ved unnfangelsesvansker, får dere gratis tolkningshjelp av temp-kurven hos PFC Nordic. Av denne kan vi lese ganske mye, som f eks om balansen mellom sex-hormonene østrogen og progesteron er ok (for lite progesteron = «no baby»), blødningsforstyrrelser, om hun er «for kald i kroppen» – og mye mer. Dette er grunnleggende betingelser

Brukerundersøkelser viser at 80% par som uten hell hadde prøvd mer enn et år, kom i mål «på naturlig vis» med Ladycomp/Babycomp. Tallene er overbevisende.

Les mer om å bli gravid

Se spesifikasjon som bullet-liste

Investering i LadyComp 8 er også god øknomi. I et 10-års perspektiv blir måndsprisen rundkt kr 50. De fleste andre metoder koster mer.
Sliter dere med å bli gravide, koster 12 måneder med eggløsnings- og graviditestester mer enn en LadyComp 8 – og intet er dokumentert.

Ladycomp 8 – Har «alt»

Genial hjelp til naturlig prevensjon og familie- planlegging. Alt i displayet: Temp, syklusdag, rødt og grønt, prognose neste 6 dager, tempkurve og mensdatoer neste 6 mnd. Full statistikk mm

Pearly 2 – Utgått

Pearly 2 ble «pensjonist» 30. september 2022 og selges ikke mer. Velg Ladycomp 8 som gir dere full kontroll.

IQ-QI Ultimate Feminine Care

Velværekrem som virker – og kan styrke og balansere syklusen. Ofte det lille som skal til for å bli gravid.

IQ-QI Ultimate Mens Care

Velværekrem som virker og som kan styrke «det mannlige». Gode erfaringer, også ved nedsatt fruktbarhet.


OPPLEV GLEDEN MED NATURLIG SYKLUSOG LADYCOMP
Sexhormoner i balanse – mindre stress –  naturlig libido – mer energi – bedre humør – høyere treningsutbytte – og mye mer