PFC-appen

I PFC-Appen finner du:

• Oppstarts-prosedyrer
  • Brukerspørsmål
  • Opplæringsfilmer/tutorials
  • Nedlastning av brukerhåndbøker m v
  • Shop – comper, reservedeler, kremer osv

PFC-Appen går på alle plattformer og du kan lagre den på så mange du vil:

Vil du heller bruke lenke: Trykk på denne eller kopier til en nettleser, og appen går opp på din enhet:

http://pfc.myapp.name

Vi anbefaler at du på PC/Mac lagrer den som bokmerke/favoritt i nettlserern. For mobile enheter:

iPhone/iPad
Trykk på Knappen eller App-lenken.

1. Appen åpnes i nettleseren.
  2. Velg og trykk på ikonet for bearbeiding/sende/dele (Pil opp av kvadrat)
  3. Velg deretter «Legg til på hjemskjerm» , dra opp meny nedenfra, eldre modeller: sveip til venstre og trykk på det grå ikonet med + i.
  4. Hvis du vil kan du endre navn på appen i tekstlinjen som vises.

Android
Trykk på Knappen eller App-lenken

1. Appen åpnes i nettleseren
  2. Trykk på meny, 3 prikker oppe til høyre eller 3 vannrette streker oppe eller nede.
  3. Nokså langt nede i menyen finner du «Legg til på forsiden».

Windows Phone
Trykk på Knappen eller App-lenken

1. Appen åpnes i nettleseren
  2. Trykk Mer-knappen, det vil si knappen med de tre prikkene.
  3. Trykk Fest til start.

PC/ Mac:
Åpne lenken i nettleseren og appen kommer opp.  Lagre lenken = appen som favoritt/bokmerke på verktøylinjen – så har du den alltid tilgjengelig.

QR-Kode – Scann og åpne automatisk:

QR-kode PFC-Appen