PFC-appen

I PFC-Appen finner du:

• Oppstarts-prosedyrer
  • Brukerspørsmål
  • Opplæringsfilmer/tutorials
  • Nedlastning av brukerhåndbøker m v
  • Shop – comper, reservedeler, kremer osv

PFC-Appen går på alle plattformer og du kan lagre den på så mange du vil:

Vil du heller bruke lenke: Trykk på denne eller kopier til en nettleser, og appen går opp på din enhet:

http://pfc.myapp.name

Vi anbefaler at du på PC/Mac lagrer den som bokmerke/favoritt i nettlserern. For mobile enheter:

iPhone/iPad
Trykk på Knappen eller App-lenken.

1. Appen åpnes i nettleseren.
  2. Velg og trykk på ikonet for bearbeiding/sende/dele (Pil opp av kvadrat)
  3. Velg deretter «Fest til hjemskjerm» sveip til venstre og trykk på det grå ikonet med + i.
  4. Hvis du vil kan du endre navn på appen i tekstlinjen som vises.

Android
Trykk på Knappen eller App-lenken

1. Appen åpnes i nettleseren
  2. Lag et bokmerke (trykk ev på stjerne – noen modeller er slik)
  3. Gå til bokmerkebehandlingen.
  4. Trykk lenge på bokmerket du vil lage snarvei for på hjemskjermen, til en meny dukker opp.
  5. Velg Lag snarvei på skrivebordet.

Windows Phone
Trykk på Knappen eller App-lenken

1. Appen åpnes i nettleseren
  2. Trykk Mer-knappen, det vil si knappen med de tre prikkene.
  3. Trykk Fest til start.

PC/ Mac:
Åpne lenken i nettleseren og appen kommer opp.  Lagre lenken = appen som favoritt/bokmerke på verktøylinjen – så har du den alltid tilgjengelig.

QR-Kode – Scann og åpne automatisk:

QR-kode PFC-Appen