PFC-utskrift

PFC-utskriften gir en visuell oversikt over dine lagrede data.

En PFC-utskrift er et verktøy for å forstå hva som skjer i løpet av syklusen. PFCen lagrer alle målingene og dataene dine. Du kan med din PFC enkelt bla deg tilbake gjennom dagene i syklusen din og se både temperaturer og registrerte menstruasjoner ,eller du kan få alle dataene skrevet ut. På utskriften ser du temperaturene for hver enkelt dato, du ser når eggløsningen var i hver syklus og når du har registrert menstruasjon. Informasjonen fra disse dataene kan vise forholdet mellom hormonene østrogen og progesteron, om det er sykler uten eggløsning, og om det er for lite progesteron etter eggløsning (CLI) .

Når du vil ha en utskrift fra Ladycomp m4, Babycomp m4 eller Pearly, legger du PFCen (uten lader) i en boblekonvolutt e. l. og sender den som brevpost til PFC Nordic, PB 103, 4301 Sandnes. Det beste er å gjøre dette på 3. menstruasjonsdag fordi den forrige syklusen da er avsluttet og du har grønt lys mens PFCen din er borte. Vi returnerer PFCen sammen med utskriften innen 3-5 virkedager og går ved behov gjennom data og tolker disse sammen med deg over telefon.

Ladycomp 6, 6B og 6C eller Pearly 2: Synkroniser til PC/Mac med kabel og send tekstfilen som genereres til post@pfc.no (sjekk Utforsker/Finder – og PFCen vieses som ekstern disk.  I mappen VE finner du tekst-filen, typisk format 48YQAN.TXT).