Om Support

PFC – enkel i bruk.  MEN helt uten kunnskap går det heller ikke.
Du har gratis brukerstøtte så lenge du har din Ladyomp eller Pearly.

Står du fast, så send en mail til post@pfc.no – og husk å oppgi fullt navn og mobilnr.

Eller ring oss på 51 68 00 18 mellom kl 8.30 og 16, senere tidspunkt kan avtales.

Brukerstøtte gjort enkelt:
  • Trenger du brukerhåndbok eller brosjyrer gå til NEDLASTINGER
  • PFC-Appen: Ditt eget supportsenter 24-365. I appen finner du svar på brukerspørsmål, oppstart, beskrivelser av moduler, direkte lenker til våre opplæringsfilmer med mer.  Appen går på alle smartpones, nettprett og pc/mac. I hovedfeltet for en hvilken som helst nettleser, skriv: pfc.myapp.name
    Appen er ikke i appstore/google-play – men lastes ned  – gå til PFC-APPEN
  • Ønsker du datautskrift fra LadyComp m4, BabyComp m4 og Pearly så må disse fysisk sendes oss. Utskriften er gratis, men vi beregner kr 125 i «handling» og returfrakt. Pris kan endres uten varsel. Alternativt kommer du innom vårt kontor i Jærveien 80, 4319 Sandnes. Send i tilfelle mail eller ring for å avtale tidspunkt.
  • Ønsker du datautskrift fra Ladycomp 8, 6, 6B – Baby og 6C Classic eller Pearly 2, så synkroniser denne med PC/Mac og send oss tekstfilen som genereres som vedlegg i en mail til post@pfc.no . Vi konverterer filen til pdf-format og sender retur pr mail.