Hvorfor blir jeg ikke gravid?

Hvorfor blir jeg ikke gravid?

Kanskje har du forsøkt en stund uten hell, og lurer nå på hvordan du kan gjøre det lettere å bli gravid. Det er mange kvinner som nå tar i bruk en Personlig Fruktbarhets- Computer, PFC, som et hjelpemiddel som gir de beste forutsetninger til å finne eggløsning slik at du blir gravid.

Hvis dere har vansker med å bli gravid, kan du med fordel benytte deg av vår Ladycomp 8 PFC – Personlig Fruktbarhets-Computer Noen kvinner vet når de har eggløsning, men veldig mange vet det ikke. Det finnes flere metoder for å finne eggløsninger. En av de rimeligste, enkleste og sikreste er å bruke en Personlig Fruktbarehets- Computer, PFC, som LadyComp 8. Disse markerer forventet eggløsningsdag med rødt blinkende lys. De dokumenterer hver eneste syklus over år på en helt unik måte, og eventuelle endringer i det sykliske liv ses fort. Til sammenligning koster bruk av eggløsningstester og graviditetestester over 8-10 måneder litt mindre enn en Ladycomp 8 – og intet er dokumentert. Ønsker du automatisk å: se forventede eggløsninger neste 6 mnd, få eggløsnings- og graviditetstest, dato for unnfangelse, termin og til enhver tid lese av svangerskapsuke? Da er det LadyComp 8 du leter etter!

Sjekkliste når du ikke blir gravid

Våre graviditetscomputer er automatisk eggløsningstester og graviditestester. I tillegg forteller Ladycomp 8 når du kan forvente neste eggløsningsdag – og dette 6 måneder frem i tid. Som spesialist på graviditets-computere / Personlige Frutkbarhets- Computere, PFC, ser vi også at slike blir det enkleste og billigste hjelpemidlet i lengden. Og nettopp for å gjøre denne prosessen langt enklere og rimeligere for deg, kan du i tillegg få en fullstendig datautskrift med statistikk som også kan brukes til diagnose. Ubalanser i sex-hormonene, ses f eks fort på en syklusutskrift.

Selv om du vet at du har eggløsning eller tester positivt på eggløsningstester, men allikevel ikke blir gravid, er en av de vanligste årsakene ubalanse i sex-hormonene. Ladycomp gir i så måte svar på mye som i «Helse-Norge» lett overses: Se vår sjekkliste her:

Brukerundersøkelser gir klart svar

PFC-brukerundersøkelsen 2011 i 10 land viste at av alle som uten hell hadde prøvd å bli gravide i mer enn 1 år, kom 80% i mål på naturlig vis etter de ble PFC-brukere. Tallet er overbevisende. Det er ofte slik at man ikke ser det enkleste – og det blir fort synlig i Ladycomp 8. Du får dessuten råd og hjelp hos PFC Nordic som en del av din gratis brukerstøtte.

Vi gleder oss alltid over tilbakemeldinger – og spesielt «gledesbudskap» fra våre brukere. Se bare:

«Har vært en veldig god investering så langt. Synd at folk som sliter med å få barn ikke vet om dette hjelpemiddelet, eller ikke «tar seg råd» til en «ukjent» investering. Har anbefalt Babycomp til mange.»

«Superfornøyd. Jeg har uvanlig sen eggløsning, noe som førte til at vi bommet på når i måneden vi «satte inn støtet» i lang tid. PFC har hjulpet oss å lage vår flotte 2 år gamle sønn, og den hjalp oss igjen – er i skrivende stund 12 uker på vei! Kan ikke annet enn å takke og bukke.» Se flere brukerhistorier her:

Bli gravid: Såre enkelt med en PFC

Med LadyComp y: Når du våkner, tar du kjapt tempen under tungen.

 • Resten går automatisk.
 • Fruktbare dager vises med rødt lys.
 • Prognose for neste eggløsning.
 • Rødt blinker på forventet eggløsningsdag. 
 • Syklusdag telles og vises fortløpende.
 • Automatisk eggløsnings- og graviditetstest.
 • Kan det være så enkelt?

7 unike fordeler å ta med:

 1. Ladycomp 8 finner eggløsningen i hver syklus med over 99% nøyaktighet.
 2. Neste forventede eggløsning viser Ladyocmp 8 med dato fra andre Mens-dag.
 3. Bekrefter eggløsning – helt automatisk.
 4. Bekrefter graviditet – helt automatisk. Viser deretter også termin og svangerskapsuke.
 5. Ingen utgifter til eggløsnings- og graviditets-tester. Et rimeligere alternativ over tid .
 6. Lang levetid – datalagring 20 år +. Kan brukes til å bli gravid eller motsatt.
 7. Sykler fullstendig dokumentert over tid. Unik datautskrift og statistikk til diagnosehjelp. Gratis tolkningshjelp og råd.

Noe du lurer på? Ring oss gjerne – helt uforpliktende – på 51 68 00 18 eller pr mail til post@pfc.no
Vi kan fruktbarhet !

Salg og service i Norge siden 1998: LadyComp – BabyComp – Pearly

Våre produkter ser du under – klikk på et av dem for å gå til nettbutikk og detaljerte beskrivelser. Les detaljert om PFC og bli gravid.

Ladycomp 8 – genial når du vil bli gravid

Prognose/dato for eggløsning fra dag 2 i syklusen, eggløsnings- og graviditetstest. Viser svangerskapsuke og termin.  Helautomatisk. Viser temp-kurve og eggløsninger siste 24 mnd.

Pearly 2 – Utgått

Pearly 2 ble «pensjonist» 30. september 2022 og selges ikke mer. Velg Ladycomp 8 som ideell når du vil bli gravid.

Iq-Qi Ultimate Feminine Care

Velværekrem som kan styrke og balansere syklusen. Har i mange tilfeller vært det lille som skulle til for å bli gravid.