Jeg stolte på Ladycomp PFC fra dag en

Jeg fikk første gang kjennskap til Ladycomp PFC for vel 10 år siden gjennom en venninne som også bruker PFC.

PFC-brukere slipper alle bivirkninger av hormonell prevensjon.
PFC-brukere slipper alle bivirkninger av hormonell prevensjon.

Jeg var student den gang og jeg husker at jeg syntes dette var spennende, men valgte likevel å vente litt med kjøpe, for jeg gikk på p-pillen som for så vidt fungerte greit for meg. Men etter at jeg møtte ham jeg er gift med i dag og følte meg trygg på at det ville bli oss to, gikk jeg over til denne metoden.

Nå har jeg brukt Ladycomp i snart fem år. Jeg leste en del om PFC før jeg begynte å bruke den så jeg følte meg trygg på teknologien, og på at jeg ikke plutselig fikk en overraskende graviditet dumpende i fanget. Prevensjonen har fungert perfekt. Displayet viser økt temperatur når jeg har hatt eggløsning, og lavere temperatur fra mensen. Alt i alt har jeg faktisk lært min egen kropp mye bedre å kjenne etter at jeg fikk meg en PFC. Nå vet jeg mer om hvordan syklusen fungerer.

Da jeg lærte meg litt mer om hvordan Ladycomp virker, var prinsippene bak den enkle. Den har fungert godt som prevensjon, og den fungerte også godt da vi bestemte oss for å lage barn.

Jeg brukte p-pillen før jeg begynte med PFC. Har aldri vært noen fanatiker, men må vel innrømme at jeg ikke likte å putte i meg en pille hver dag. Bare det å slippe de daglige hormonene gav meg en god følelse. Hadde jeg bare fortsatt med P-pillen, kunne jeg risikert å ha gått mange år av mitt liv på den. Det er et tankekors, synes jeg.

Jeg anbefaler gjerne Ladycomp som et godt valg av sikker prevensjon.