Føler meg sikrere nå enn da jeg brukte p-piller

Det var en homeopat anbefalte meg PFC. I tillegg hadde jeg en venninne som var veldig fornøyd med PFC.

Som PFC-bruker føler jeg meg enda sikrere en da jeg brukte p-piller.
Som PFC-bruker føler jeg meg enda sikrere en da jeg brukte p-piller.

Jeg var skeptisk. Kunne jeg virkelig stole på en liten computer som dette? Hvordan fungerte den? Og hvordan kunne den lære å kjenne min kropp så godt? Hva hvis den tok feil?

Etter å ha tatt Pearly PFC i bruk, var erfaringene faktisk bare positive. Jeg ble raskt imponert over både maskinen og det faktum at jeg etter hvert også har lært å kjenne kroppen min mye bedre enn før. Slik sett føler jeg meg enda sikrere nå enn da jeg tidligere brukte p-piller. Mannen min er også veldig fornøyd

Det viktigste for meg, er å unngå å putte i meg syntetiske hormoner gjennom en p-pille. I tillegg har det vært veldig deilig å bli bedre kjent med kroppen min og kunne ha et bevisst forhold til når jeg kan bli gravid osv. Jeg tror også det er viktig at partneren stoler på PFC og har et ok forhold til bruken. I den sammenheng kan det være viktig at man vet mest mulig om hvordan PFC-en fungerer, hvordan den er bygget opp, programvaren som brukes osv. I det hele tatt: Hvorfor og hvordan den blir så godt kjent med kroppen din. Alt det står tydelig beskrevet i bruksanvisningen.