Erfaringer med Ladycomp

Ladycomp erfaringer

Ladycomp erfaringer og brukerhistorier fra ekte brukere fra hele landet. Vurderer du å kjøpe en Ladycomp, men vil først lese om andres erfaring med Ladycomp som prevensjon eller for å bli gravid? Her kan du lese om hva andre mener om Ladycomp, og de andre fertilitetsmonitorene fra PFC Nordic.

En fertilitetsmonitor er en håndholdt enhet som vil vise når du er fruktbar og når du ikke er det. Ladycomp måler din morgen-temperatur og viser umiddelbart om du er fruktbar det neste døgnet eller ikke. En Ladycomp er også et utmerket hjelpemiddel hvis du ønsker å bli gravid, da den nøyaktig viser dine fruktbare dager i syklusen og gir prognose for eggløsning 6 dager i forveien og bekrefter graviditet.

Ladycomp er ikke bare verdifull for alle som er interessert i naturlig og helhetlig helse, men vil kunne være det for alle kvinner. Ladycomp er sannsynligvis den beste naturlige prevensjonsmetoden tilgjengelig til dags dato. Siden Ladycomp finner eggløsning i hver syklus, blir, når det måtte bli aktuelt, familieplanlegging en enkel sak.   Ladycomp er også det alternativet hvis du ønsker å unngå skadelige kjemikalier og hormonelle bivirkninger som forårsakes av legemidler som p-piller, p-ring, p-stav, p-plaster og spiraler.

Erfaringer med Ladycomp fra PFC Nordic

Vi i PFC Nordic mottar daglig hyggelige brukererfaringer fra fornøyde kvinner fra hele Norge. Her har vi samlet et utdrag av erfaringer med vår fertilitetsmonitor Ladycomp. Les også om min erfaring etter fem sykler med Ladycomp.

Som fornøyd Ladycomp-bruker slipper jeg bivikninger av p-piller

Humøret er bedre og mer stabilt. Jeg begynte med Ladycomp PFC i juni 2004, og er veldig fornøyd. Det fungerer jo! Den er lettvint å bruke og jeg har funnet ut av syklus. Det gjør at jeg føler meg mer i ett med meg selv. Det er så deilig å slippe å ta disse pillene. Min mann og jeg har full kontroll over syklusen sammen, og det liker han. Jeg anbefaler den til mange venner. Etter hvert bestemte vi oss for å få barn nummer tre og det var jo fort gjort ettersom jeg jo nå kjente til når jeg hadde eggløsning.

Det er herlig å kjenne sin egen kropp. Man mister jo helt forholdet til sin egen syklus ved bruk av p-piller. Jeg tror også min mann nå merker at humøret mitt er bedre og mer stabilt. Han liker tanken på at vi nå har full kontroll sammen. Jeg har anbefalt PFC til venner og er ikke redd for å skryte av den. Først ut var min beste venninne, og hun er kjempefornøyd. Det er jo helt naturlig, og jeg tror kvinner i dag er blitt mye mer bevisst på hva man putter i sin egen kropp. Les mer om hennes erfaring med Ladycomp

Deilig å være 100% meg selv

Jeg har brukt Lacycomp i snart syv år nå, og jeg nøler ikke med å si at den har gitt meg en høyere livskvalitet. Jeg begynte å bruke p-piller da jeg var 14 og var plaget med overvekt, agressivitet og humørsvingninger. En venninne som var veldig fornøye med sin, anbefalte meg Ladycomp PFC. Det gikk ikke lang tid før jeg merket de positive endringene. På mange måter følte jeg at jeg for første gang hadde kontroll over min egen kropp.

Ladycomp fungerer! Alt jeg gjør er å måle temperaturen når jeg våkner. Bruker du metoden på rett måte, og det klarer absolutt alle, er den utrolig sikker og nøyaktig. Og, ikke minst: Helt uten bivirkninger. Den krever kun ett minutt av deg hver morgen. Lettere og mer praktisk kan det nesten ikke bli. Les mer om hennes erfaring med Ladycomp

Anne, 32 år, Bærum

Anbefaler Ladycomp Baby til alle som sliter med å bli gravid

Vi hadde prøvd å få barn i over ett år før en venninne fortalte om fertilitetsmonitorene fra PFC. Hun forklarte at jeg ved å bruke den ville få vite når i syklusen jeg var mest fruktbar.

I januar 2006 kjøpte jeg PFC. Helt som planlagt ble jeg gravid i mai samme år. Det var ikke noe problem at jeg hadde svært uregelmessige menstruasjoner. Nå vet jeg jo alt om min egen syklus og det er deilig å føle seg fri for alle medisiner.

Jeg vil gjerne anbefale PFC til andre slik at de kan bli kjent med sin egen kropp. Det er jo et helt naturlig og ufarlig produkt. Les mer om hennes erfaring med Ladycomp Baby

Etter 15 år med p-piller hadde jeg ikke lyst til å ta mer hormoner, jeg ble lei av p-pillene

Jeg begynte å bruke Ladycomp PFC i juni 2004 ette vi hadde fått vårt andre barn, og er veldig fornøyd. Det fungerer jo! Det er lettvint å bruke og jeg har funnet fram til min faktiske syklus. Det gjør at jeg føler meg mer i ett med meg selv. Det er så deilig å slippe å ta disse pillene. Etter hvert bestemte vi oss for å få barn nummer tre og det var jo fort gjort ettersom jeg jo nå kjente til når jeg hadde eggløsning.

Det er herlig å kjenne sin egen kropp. Man mister jo helt forholdet til sin egen syklus ved bruk av p-piller. Jeg tror også min mann nå merker at humøret mitt er bedre og mer stabilt. Han liker tanken på at vi nå har full kontroll sammen. Les mer om hennes erfaring med Ladycomp

Jeg stolte på Ladycomp fra deg en

Jeg fikk første gang kjennskap til Ladycomp PFC for vel 10 år siden gjennom en venninne som også bruker PFC. Jeg var student den gang og jeg husker at jeg syntes dette var spennende, men valgte likevel å vente litt med kjøpe, for jeg gikk på p-pillen som for så vidt fungerte greit for meg. Men etter at jeg møtte ham jeg er gift med i dag og følte meg trygg på at det ville bli oss to, gikk jeg over til denne metoden.

Nå har jeg brukt Ladycomp i snart fem år. Jeg leste en del om PFC før jeg begynte å bruke den så jeg følte meg trygg på teknologien, og på at jeg ikke plutselig fikk en overraskende graviditet dumpende i fanget. Prevensjonen har fungert perfekt. Displayet viser økt temperatur når jeg har hatt eggløsning, og lavere temperatur fra mensen. Alt i alt har jeg faktisk lært min egen kropp mye bedre å kjenne etter at jeg fikk meg en PFC. Nå vet jeg mer om hvordan syklusen fungerer.

Jeg anbefaler gjerne Ladycomp som et godt valg av sikker prevensjon. Les mer om hennes erfaring med Ladycomp

For flere erfaringer med fertilitetsmonitorene fra PFC Nordic kan du lese flere brukerhistorier her.

Hva sier fagmiljøet om bruk av Ladycomp som prevensjon?

I tillegg til Ladycomp erfaringer fra brukere, er det og viktig å lese om hva fagmiljøet sier om bruk av Ladycomp som prevensjon, og hvilke bivirkninger som sjuler seg bak p-pillen og annen hormonell prevensjon.

P-piller og hormonell prevensjon har mange skjulte bivirkninger

Det er mange grunner til å slutte med pillen og begynne med det hormonfrie alternativet Personlig FruktbarhetsComputer (PFC). Her er noen av de viktigste, ifølge lege Siri Aabel. Lege Siri Aabel går i denne artikkelen inn på en rekke skjulte bivirkninger av p-piller og hvordan de kan skade kroppen. Les hele artikkelen her

Bivirkninger på lang sikt – Vil vi leve like lenge som våre mødre?

Alle vet at kvinner lever lengst – fordi vi blir beskyttet av vår biologi. Men hva skjer når p-pillen tar bort menstruasjonssyklusen og hemmer de naturlige hormonene?

Det er homøopat Kirsti Longva som stiller spørsmålene. Hun har observert at mange av hennes kvinnelige pasienter i fruktbar alder har symptomer som stemmer med hormonforstyrrelser. Og det bekymrer henne. Longva anbefaler derimot produktene til PFC Nordic – Pearly, Ladycomp og Babycomp. – PFC tilbyr et fantastisk alternativ til krøkkete kondom og hormonell prevensjon. Personlige fruktbarhetscomputere er like sikre som p-piller dersom man følger bruksanvisningen, og de er enkele å bruke og helt ufarlige, sier hun. Les hele artikkelen her

Candidasopp og p-piller – er det en sammenheng?

Naturterapeut Silje Tuxen Thingvoll er ikke i tvil. Lang erfaring har lært henne at mange kvinner har vesentlig svekket livskvalitet som følge av bivirkningene fra pillen. En hyppig synder heter candida. Det er en sopp vi alle, både kvinner og menn, har naturlig i kroppen. Den finnes i hovedsak i tykktarmen vår, og bidrar der til å bryte ned giftstoffer.

Til dem som ennå ikke har begynt å bruke p-pillen vil jeg si: Tenk deg om! Vurdér andre former for prevensjon. Det finnes Hormonfri Prevensjon, eksempelvis PFC – personlig fruktbarhetscomputer, som er et godt alternativ. Les hele artikkelen her

Hvilken fertilitetsmonitor skal jeg velge?

Ladycomp, Pearly eller Daysy  er det perfekte valget for enhver helsebevisst kvinne som også vil være i harmoni med kroppen sin. Våre fertilitetsmonitorer nyter stor tillit blant kvinner som Europas mest pålitelige, anbefalt både til  naturlige prevensjon og til naturlige familieplanlegging. Grunnlaget og sikkerheten er det samme for alle Ladycomp-modellene, Pearly og Daysy. Du måler temperaturen under tungen med en supernøyaktig sensor hver dag når du våkner (det er dessverre en utbredt misforståelse at det må måles til samme tidspunkt hver dag). Hopper du over en dag eller to, går det helt fint. Tempen vises sammen med syklusdag og grønt når det er sikkert og rødt eller gult på de fruktbare respektive usikre dagene. Når menstruasjonen kommer, registrerer du den.  Temperatur er sikkert som metode – les mer.. – og bak dagens Ladycomp og Pearly ligger over 30 års erfaring.

Ladycomp 6-serien – Fargedisplay, menyføring, sensor i ledning slik at du kan se displayet under måling, ny sensor måler ca 30% raskere enn tidligere, kan kobles til PC/Mac, drives av 2 AAA-batterier du kan skifte selv. 130 g m batterier. Les mer om Ladycomp 6 serien

Pearly – Vårt mest solgte til prevensjon gjennom tidene og fortsatt like aktuell. Hengslet sensor som du vipper ut og legger under tungen, sort hvitt display, innebygget batteri med 2-4 års drift – må skiftes hos PFC Nordic, 50 g. Betjenes med 3 taster: Sirkel = OK, minus = Nei eller tilbake i klokke eller kalender, pluss = Ja eller frem. Enklere kan ikke prevensjon bli! Les mer om Pearly

LadyComp 6B – Baby: Sannsynligvis et av verdens beste hjelpemiddel for å bli gravid

Personlig FruktbarhetsComputer -PFC -Ladycomp 6B – vårt topprodukt med utvidet fokus på graviditet. Dette er den totale fertilitetsmonitoren som også dokumentererer syklusen over år.  Alt går automatisk – Du tar kun kjapt tempen når du våkner, får rødt for fruktbar, grønt for ufruktbar. Neste forventede Eggløsning, EL, vises sammen med tilhørende termin med dato fra dag 2 i syklusen. EL-dag markeres med rødt blinker. Menskalender for neste 6 måneder gir indikasjon på fremtidige EL. Samleie kan registreres, og LC 6B markerer når det er tidsmessig klaff med eggløsning.  Slår i normaltilfelle ut på graviditet ca 18 dager etter befruktning – rødt – gult – grønt lyser konstant. Du kan se tempkurven med eggløsninger i displayet, får automatisk statistikk som viser sykler uten EL og med nedsatt gullegmefunksjon og mye mer. Slik vet du fort alt om syklusen. Og ønsker du prevensjon før eller etter svangerskap – bruker du den omvendt og har 99,3% sikkerhet. Les mer om Ladycomp 6B Baby.

Et sikkert alternativ

LadyComp 6 og Pearly er et 99,3% sikkert prevensjonsalternativ, naturlig og uten bivirkninger.  De er ideelle for alle som prinsippielt ikke vil bruke hormonell prevensjon eller spiral, for alle som av medisinske årsaker ikke kan eller av medisinske årsaker ikke bør bruke hormonell prevensjon eller spiral. Disse 3 gruppene representerer rundt 50% av kvinner i fruktbar alder.  Les mer om sikkerhet.