Bli gravid naturlig

Bli gravid naturlig med Ladycomp

Slik blir du gravid naturlig med Ladycomp 6B. Sjansene for graviditet er bare 30% i midten av 20-årene, og mindre enn 10% i 40-årene. Kunnskap om befruktning, timing og hormonbalanse vil øke sjansen for å bli gravid betraktelig.

Ladycomp 6B Baby er utviklet spesielt for kvinner som ønsker å bli gravide, og er sannsynligvis verdens beste hjelpemiddel for par med nedsatt fruktbarhet. Registrering av samleie(r) kobles sammen med personlige fruktbarhetsdata og dette sammen med all essensielt informasjon om syklusen gir par de beste mulighetene for å bli gravid. I en studie med 276 kvinner som hadde problemer med å bli gravide, og som deretter startet med en PFC /  fertilitetsmonitor, så ble halvparten av disse kvinnene gravide etter en måned. Etter bare tre sykler, hadde 90% av kvinnene lykkes.  En brukerundersøkelse viste videre at blant par som hadde prøvd mer enn et år uten hell, kom 80% i mål på naturlig vis med Ladycomp Baby.

Når kan en kvinne bli gravid naturlig?

Kvinner kan bli gravid naturlig eggløsningsdagen og fem dager før. Optimum regnes å være to dager før eggløsning. Ladycomp 6B Baby gir deg dato for neste forventede eggløsning fra dag 2 i syklusen og markerer de høyfruktbare dagene fortløpende  i syklusen. Hver Ladycomp 6B fertilitetsmonitor bruker erfaringsdata fra over 700 000 sykler når den analyserer din individuelle syklus.  Den svært nøyaktige og raske målesensoren er i verdensklasse.  Alt du trenger å gjøre er å måle temperaturen når du våkner – det er gjort på ca 40 sekunder – og et tonesignal bekrefter lagring av dagens temp og du kan lese av fruktbarhet mm. Du slipper stress og bekymringer da du får nøyaktige og pålitelig dokumenterte resultater.

Bekreft eggløsning og planlegge fremover

Når du prøver å bli gravid naturlig, er det viktigste tidspunktet. Når samleie(r) blir registrert, markerer Ladycomp 6B Baby når samleie(r) har klaffet tidsmessig med eggløsningen ved at rødt-gult-grønt blinker etter hverandre.  16-18 dager etter eggløsning viser den sannsynlig gravid og etter 18-20 dager gravid ved at rødt-gult og grønt lyser konstant.  Markerer den ikke treff, kan årsaken være s k nedsatt gullegmefunksjon eller at syklusen var uten eggløsning.  Dette ser du fort i en egen mappe i displayet.

Ladycomp 6B  gir deg med sin integrerte syklus- og planleggingsstatistikk nyttig informasjon som er nødvendig for å kunne planlegge en naturlig graviditet.

  • Gir deg datoen for neste forventede eggløsning med tilhørende termin fra dag 2 i syklusen
  • Prognoser for de mest fruktbare dager
  • Indikerer monofasiske sykluser (sykluser uten eggløsning) og hvordan eggløsningen eventuelt variere
  • Ved registrerte samleier, viser den treff i løpende syklus, gir en kjønnsprognose.
  • I statistikken viser antall sykler med planleggingstreff
  • Automatisk graviditetstest
  • Gir deg ved graviditet dato for unnfangelse og biologisk dato for nedkomst
  • Kan brukes til trygg naturlig prevensjon etter fødselen

 

Hvis du ikke blir gravid etter 4-6 målte sykler

Du synkroniserer enkelt din Ladycomp 6B Baby med en PC eller Mac og sender datafilen som automatisk lares til PFC Nordic som konverterer denne til pdf-format og sender deg retur.  Du ringer så for en gjennomgang – og datautskriften gir som regel klart svar.  Denne tjenesten er gratis for kunder.

Velg kjønn på din baby naturlig

Ladycomp 6B Baby kan hjelpe deg med å velge kjønn på babyen ved å vise deg dagene som er mest sannsynlig å få en gutt eller en jente. Du kan dermed øke sannsynligheten med ca 10% ved korrekt timing av samleie.

LadyComp 6B – Baby: Sannsynligvis et av verdens beste hjelpemiddel for å bli gravid naturlig

Personlig FruktbarhetsComputer -PFC -Ladycomp 6B – vårt topprodukt med utvidet fokus på graviditet. Du tar kjapt tempen når du våkner, får rødt for fruktbar, grønt for ufruktbar. Neste forventede Eggløsning, EL, vises sammen med tilhørende termin med dato fra dag 2 i syklusen. EL-dag markeres med rødt blinker. Menskalender for neste 6 måneder gir indikasjon på fremtidige EL. Slår i normaltilfelle ut på graviditet ca 18 dager etter befruktning – rødt – gult – grønt lyser konstant. Du kan se tempkurven med eggløsninger i displayet, får automatisk statistikk som viser sykler uten EL og med nedsatt gullegmefunksjon og mye mer. Slik vet du fort alt om syklusen. Og ønsker du prevensjon før eller etter svangerskap – bruker du den omvendt og har 99,3% sikkerhet. Les mer om Ladycomp 6B