Øk sjansene for å bli gravid naturlig

Bli gravid app

Bli gravid app fra PFC Nordic. Prøver du og partneren din å bli gravid, kan det være nyttig med en bli gravid app som kan fortelle deg når du har eggløsning og hvilke dager du er fruktbar i syklusen. Her tar vi for oss alt du trenger vite om apper som hjelper deg med å bli gravid.

Fertilitetsmonitorene med egen app fra PFC Nordic, er programmert med en kompleks algoritme som evaluerer syklusen din ved å måle morgentemperaturen (under tungen) med et avansert termometer (nøyaktighet på 1/100 grader). Det tar mellom 30 og 60 sekunder. De hormonfrie fertilitetscomputerne eller Personlige FruktbarhetsComputerne, PFC, som de også kalles, er lette å lese; rødt lys = du er fruktbar, grønt lys = du er ikke fruktbar i de neste 24 timene med en sikkerhet på 99,3% (perleindeks på 0,7).

Beste bli gravid app?

Vi i PFC Nordic har to modeller av fertilitetscomputere med egen app, Pearly 2 og Daysy. I fortsettelsen beskriver vi de to ulike modellene slik at du enkelt kan bestemme deg for den som passer deg best.

Pearly 2 fertilitetsmonitor med egen app

Pearly 2 bli gravid appPearly 2 er perfekt til familieplanlegging: Du har automatisk prognose for hver av de neste 6 dagene, og markerer innen for disse forventet eggløsning med rødt blinker. Du har samtidig automatisk eggløsnings- og graviditetstest. Du kan også registrere samleie(er). Den er ny i 2018 og er en flott videreutvikling av forgjengeren Pearly. Pearly 2 har innebygget vekkeklokke som du bruker hvis du vil.  Du tar tempen under tungen når du våkner. Etter måling får du et sikkert utsagn for de neste 24 timene: grønt = sikker – rødt = fruktbar. Det tas fallhøyde for at sædcellene kan overleve 5 dager. Den teller løpende dagene, og du vet alltid hvor i syklusen du er. På forventet eggløsningsdag blinker den mot rødt.  Bruker du den riktig, har du 99,3% sikker prevensjon.

Pearly 2 kommer med en egen App for visning av temperaturkurve mm. Ny, hengslet sensor med bedre mekanikk og hurtigere måling. Du vipper den lett ut og legger under tungen, setter i gang målingen, og du får etter 30-40 sekunder automatisk grønt for sikker, rødt for fruktbar/»farlig». Samtidig leser du av dagens temp og hvilken dag i syklusen du er på.  Bakgrunnsbelyst display gir lys identisk med dagens fruktbarhet. AAA-batteriet skifter du selv når det trengs (i motsetning til Pearly som måtte sendes inn). Ønsker du en profesjonell datautskrift, synkroniserer du den med PC/Mac og sender PFC Nordic filen for analyse. Les mer om Pearly 2

Pearly 2 har også en egen support-app med svar på brukerspørsmål, video-tutorials, forskjellige prosedyrer og nedlastinger av brukerhåndbøker mm.  Utover denne, har du gratis brukerstøtte hos PFC Nordic så lenge du har din Pearly 2.

Se sammenligning og forskjeller på Pearly 2 og Daysy under Daysy-teksten.

Daysy fertilitetsmonitor med egen app

Daysy bli gravid appDaysy er også en intelligent datamaskin som markerer forventet eggløsning med at rødt lys blinker, og den gir rødt på fruktbare og grønt på sikre dager.  Du tar av beskyttelseskappen, setter i gang målingen med et trykk, legger sensoren under tungen og får rødt eller grønt  etter ca 40 sekunder. Daysy viser også fruktbare og sikre dager med  99,3% sikkerhet.

Daysy og Pearly 2 bruker begge samme type «high-tech» supernøyaktig sensor ved måling av termperaturen.

Daysy forteller deg med rødt lys når det er behov for prevensjon som kondom eller pessar for å unngå graviditet. Legg merke til at om kondom eller pessar brukes, er det deres sikkerhet som gjelder og ikke Daysy. Daysy er super enkel i bruk og bruker samme data/algoritme som Ladycomp og Pearly 2, dvs. Data er basert på over en million sykler og 30 mer enn års forskning og erfaring. Les mer om Daysy

Full kontroll med Daysys gratis app «DaysyView»

Kombiner Daysy med appen DaysyView (gratis nedlastbar fra Google Play eller App Store) og oppdag at Daysy blir enda smartere og mer praktisk å bruke. Daysy synkroniseres når det måtte passe enkelt med smarttelefonen din via en liten kabel, plugg i og «swoosh».

Daysy view Appen har disse funksjonene:

 • Kalenderoversikt med fruktbare og ikke-fruktbare dager, tidligere eggløsninger og menstruasjoner vises også
 • Prognose for de neste 4 ukene
 • Temperaturkurve med % fordeling på gule, røde og grønne dager
 • Du kan dele informasjonen din med din partner
 • Enkel statistikk
 • Svar på brukerspørsmål
 • Spørreskjema for brukerspørsmål for innsending
 • Vekkerklokke for å huske å ta temperaturen
 • Av/på-varsel for forventet eggløsning

 • Hva er hovedforskjellen på Pearly 2, Daysy og nettbaserte apper?

  Begge har en superfølsom og nøyaktig målesensor, og begge lagrer måledata som danner grunnlag for analyse og fruktbarhet. Ved alle andre apper brukes tilfeldige termometre hvor verdien må leses av og manuelt skrives inn i en app. Skrivefeil kan oppstå og bruker kan manipulere data.

  Hva er hovedforskjellen mellom Pearly 2 og Daysy?

  Med Pearly 2 måler du tempen, leser av dagens temp og aktuell syklusdag sammen med rødt eller grønt – «og ferdig».  Dette gir åpenbare fordeler også for din mann/partner.  Telle kalender i hodet er nesten umulig, og erfaringen er at menn kommer ut av tellingen når M er forbi.  Et raskt trykk på knappen – og han kan lese av syklusdag – og han vet med en gang hvordan han må forholde seg.

  I tillegg til tempkurven som vises i Pearly 2- appen, kan den synkroniseres med PC/Mac for utskrift i profesjonelt diagnoseformat gjennom PFC Nordic.  Du får også gratis tolkningsjelp.

  Daysy gir deg rødt eller grønt.  For å lese av syklusdag og mer data må du synkronisere med appen og sjekke der hva som er sak.  Din man/partner kan få tilgang til appen via din mobiltelefon.

  LadyComp 6B – Baby: Sannsynligvis et av verdens beste hjelpemiddel for å bli gravid

  Personlig FruktbarhetsComputer -PFC -Ladycomp 6B – vårt topprodukt med utvidet fokus på graviditet. Dette er den totale fertilitetsmonitoren som også dokumentererer syklusen over år.  Alt går automatisk – Du tar kun kjapt tempen når du våkner, får rødt for fruktbar, grønt for ufruktbar. Neste forventede Eggløsning, EL, vises sammen med tilhørende termin med dato fra dag 2 i syklusen. EL-dag markeres med rødt blinker. Menskalender for neste 6 måneder gir indikasjon på fremtidige EL. Samleie kan registreres, og LC 6B markerer når det er tidsmessig klaff med eggløsning.  Slår i normaltilfelle ut på graviditet ca 18 dager etter befruktning – rødt – gult – grønt lyser konstant. Du kan se tempkurven med eggløsninger i displayet, får automatisk statistikk som viser sykler uten EL og med nedsatt gullegmefunksjon og mye mer. Slik vet du fort alt om syklusen. Og ønsker du prevensjon før eller etter svangerskap – bruker du den omvendt og har 99,3% sikkerhet. Les mer om Ladycomp 6B

  Et sikkert alternativ

  LadyComp 6 og Pearly 2 og Daysy er et 99,3% sikkert prevensjonsalternativ, naturlig og uten bivirkninger.  De er ideelle for alle som prinsippielt ikke vil bruke hormonell prevensjon eller spiral, for alle som av medisinske årsaker ikke kan eller av medisinske årsaker ikke bør bruke hormonell prevensjon eller spiral. Disse 3 gruppene representerer rundt 50% av kvinner i fruktbar alder.  Les mer om sikkerhet.